MUU TUOTANTONäin tehdään tuhopolitiikkaa
eli Suomi-neito työmarkkinamafian pakkosyleilyssä (1981)

Keskeiset ajatukset ovat toteutuneet vasta nyt tupokauden hautaamisella, mikä tekee kirjasta entistä ajankohtaisemman.

Tilaa nyt!
Herratoverien Suomi
kirja kasvun tekijöistä ja jakajista (1984)

Kertoi hyvissä ajoin, mitä oli tulossa ja miksi ja miten se olisi ollut vältettävissä. Tarpeellinen myös ja erityisesti Emu-oloissa.Tilaa nyt!
TÄYSOSuVa (1986)

Kooste OSuVa-lehden alkukauden terävimmistä jutuista, joista monien toteutuminen on jo kenen tahansa nähtävissä.Tilaa nyt!
Punamusta vallankaappaus (1987)

Reaaliaikainen ja tosipohjainen kuvaus Suomen lamaan johdattaneen hallituksen manuaalisesta syntyjunailusta ja "hallitusta rakennemuutoksesta".

Juhani Suomen Koivisto-kirja Kohti sinipunaa vahvistaa tapahtumien kulun.Tilaa nyt!
Kekäle Suomen puoluekuplassa (1989)

"Kirjailija Jorma Ojaharju lukee parhaat kirjat moneen kertaan. Kesään kuuluu ainakin Kauko Parkkisen kirja Kekäle. 'Valtiotieteilijä ja juristi Kauko Parkkinen on kirjoittaja, joka on reaaliajassa. Hänen kirjansa Kekäle on yllättävän ajankohtainen'." (Ilta-Sanomat 20.7.1995)Tilaa nyt!

Punakoneen alasajo (2007)

Kertoi miten SDPn alasajo menee. Juha Sipilä ja korona antoivat lisäaikaa, mutta kuntavaalien jälkeen on palattu normaaliuralle.


Tilaa nyt!

Totuuden viimeiset hetket (1993)

Kattava ja selkeä selonteko siitä, miten tähän on tultu ja miten selvitään eteenpäin.

"Parkkinen kirjoittaa mielenkiintoisesti ja luettavasti. Hän taustoittaa tapahtumat tavalla, josta tähän mennessä ei ole saatu tietoa julkisuuteen ja tekee sen reaaliaikaisena kuvauksena, ei jälkiviisautena." (Kyllikki Virolainen Ykkös-Lohjan juhlanumerossa 1993)Tilaa nyt!

Yrittämisestä ammatti?

Tämä on ainoa kirja, josta nuori - tai vanhempikin - saa vertailutietoa siitä, mitä merkitsee elämänura palkansaajana tai yrittäjänä. Näkökulma on oman elämän "ratin takaa" eikä katsomosta, kuten tavallisesti.

Kustantaja Oy EDITA Ab
ISBN 951-37-2759-9
69.1

www.edita.fi

Kysy kirjakaupastasi!

Tilaa Editan sivuilta!

Kolumneja
www.kaukoparkkinen.com


http:www.vapaasana.net

 
<<Sivun alkuun