UUTUUDET

 

Onko maallamme malttia viisastua
Löytöretki identiteettitalouteen

207 sivua

Kirjan lähtökohtana on  meillä vähän tunnettu identiteettitalous, joka tarjoaa kokonaisnäkökulman ihmisen, ympäristön ja talouden tarkastelulle ihmistä ja ympäristöä kunnioittaen. Ydinasiana on perinteisen ja modernin yhdistäminen ja "pienten ideoitten" hyödyntäminen.

Paavo Lipposen suomalaisesta identiteetistä kirjoittamaan kirjaan verrattuna näkökulma on vastakkainen. Lipponen kirjoittaa vallanpitäjän lintuperspektiivistä käsin ja on osa "punakonetta". Siitä kertova kirja osoittaa, miten valtaa on käytetty ja tämä uutuuskirja, miten sitä tulisi käyttää.

Kauhajoen ja talouden tapahtumien vuoksi ajankohtaisin lahjakirja.

 

Tilaa nyt

onko maallamme malttia viisastua

Punakoneen alasajo
Pikakuvia vallanvaihdoksesta ajan ja maan tasalta

290 sivua
 
Suomessa ei ole lainkaan tajuttu, kuinka suuri mullistus suomalaisessa vallankäytössä tapahtui noin puolessatoista vuodessa alkaen pari kuukautta ennen vuoden 2006 presidentinvaaleja, kun valta karkasi valtionhoitajapuolueen SDP:n ja sen ympärille rakentuneen "punakoneen" käsistä. Tämä kirja kertoo sen ajantasaisesti, osin ennakoivasti, ilman jälkiviisautta. Helsingin Sanomien kulttuuritoimitus ampui alas sitä häirinneen kirjan kustantaneen Pilot-kustannus Oy:n, mutta tästä kirjaa jälkisanoineen saa edelleen vanhalla tarjoushinnalla.

 

 

Tilaa nyt

Punakoneen alasajo

Oi maamme -kirja
-Suomen selviytymisopas

Toisenlainen näkökulma talouteen, johtamiseen ja yhteiskuntaan

215 sivua

Luontainen kansallinen palvelukyky

Ehkä voisimme esiin tulleista aineksista rakentaa luontaisen palvelukykypaketin, jonka avulla voimme saavuttaa sen takamatkan, jonka esi-isiemme asuinpaikkavalinta on meille jättänyt perinnöksi. Tämä perustuu siihen olettamukseen, että tämä valinta ei ollut sattuman sanelema juttu, vaan tässä pohjoisessa ulottuvuudessa on joitakin nimenomaan meille soveltuvia luontaisia aineksia, joille on vain löydettävä luontainen tai luonnonmukainen käyttötapa.

 

Tilaa nyt

Laillinen murha
-Visen nousu ja tuho
3. painos

Kertoo Suomen suurimmasta ja typerimmästä konkurssista. Toisen painoksen alkusanat sisältävät yhteenvedon jälkikäteen paljastuneista asioista ja peilaavat tapahtumat nykypäivään, olisiko tästä pitänyt oppia jotakin. Konkurssipesä on vielä kahden vuosikymmenen jälkeen jakamatta. Voiko tällaista tapahtua Suomessa!

 

 

Tilaa nyt

 

LäysSäkkeitä
Teräviä pikakuvia ajan ja talouden todellisuudesta.

Kirja kertoo arkisemmat tosiasiat mm. siitä, mistä ilmestyi Esko Ahon eteen kivimuuri, miksi Riitta Uosukainen luopui eduskunnasta ja Anneli Jäätteenmäen karkaamisesta Helsinkiiin, samoin kuin laman syistä ja syyllisistä.Tilaa nyt


 

Hyvästit muumimaalle
-Jälkeen turbulenssin

Ajantasainen kuvaus poliittisen, yhteiskunnallisen ja taloudellisen sekä EU-kriisin kehittymisestä tähän päivään + eväitä jatkoon. Kirjan luettuasi et ihmettele perussuomalaisten nousua.

 

Tilaa nyt

 

 

 

<<Sivun alkuun